www.szederindamuhely.hu

Vásárlási feltételek

Kedves Vásárlónk!

Weboldalunkon lehetősége nyílik arra, hogy termékeinket interneten keresztül rendelje meg. Ehhez csupán a „Megrendelés” menüpontra kell kattintania, ahol saját igényeihez igazítva, az Önnek leginkább megfelelő paramétereket megjelölve küldheti el megrendelését.


Házhozszállítás

Megrendelésében külön meg kell jelölnie, hogy az elkészült portéka átvételére személyesen vagy postai úton kerüljön sor. Amennyiben a termék kézbesítése postai úton történik, úgy a megrendelt termék árát 2 190 Ft postaköltséggel növeljük. Megjelölt áraink ugyan bruttó árak, azaz magukban foglalják az ÁFA-t, de a házhozszállítás költségét nem tartalmazzák.Teljesítési határidő

Az Ön által kiválasztott portékát az előre megbeszélt és egyeztetett határidőn belül (rendszerint 5-6 hét) elkészítjük. Amennyiben a határidőt bármilyen objektív ok miatt nem tudjuk tartani, erről Önt a megrendeléskor megadott elérhetőségein keresztül értesítjük. Ez esetben természetesen lehetősége van Önnek vásárlási szándékától joghátrány bekövetkezése nélkül elállni.


Internetes vásárlás

Lehetősége van termékeinket weboldalunkon keresztül megvásárolni. Ehhez csupán a Megrendelés menüpontra kell kattintania és a megrendelőlapot kitöltenie. Sikeres megrendelés esetén az Ön által megadott e-mail címre a megrendelést követő néhány percen belül levél érkezik, mely igazolja, hogy vásárlási szándékát rögzítettük. A számítógépes visszaélések kizárása céljából a megrendelés aktiválására is szükség van. Ehhez az e-mailben megjelölt linkre kell 48 órán belül kattintania, mert megrendelését csak az aktiválást követően tekintjük visszaigazoltnak.


Partner linkek

Nagy házszámtábla 1 oldalas motívummal | Nagy házszámtábla 2 oldalas motívummal
Kis-házszám | Cégtábla, cégér | Falióra | Névtábla, ajtódísz | Díszkép | Postaláda

Copyright © 2011 Szederinda Műhely - Minden jog fenntartva.